ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟ 
Για μια αξέχαστη διαδρομή στο φαράγγι της Κουνουπίτσας, δεν έχετε παρά να πάρετε την παρέα σας και να μοιραστείτε μια εμπειρία περιήγησης στη φύση με εξειδικευμένο οδηγό / κατόπιν συννενόησης.
 Η πεζοπορία διαρκεί περίπου 2 ώρες και απαραίτητος εξοπλισμός είναι ένα κατάλληλο ζευγάρι παπουτσιών.     ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΜΑΥΡΟ ΔΑΣΟΣ 
Τις πλαγιές του Βόρα καλύπτουν όμορφα και πυκνά δάση οξιάς. Περίφημο είναι το Μαύρο Δάσος στην περιοχή της Όρμας. Ένα βατό δίκτυο δασικών δρόμων κάνει δυνατή την περιήγηση στο δάσος.
 Πως θα φτάσω στο Μαύρο Δάσος;     ΠΕΡΙΠΑΤΟΣΙΣΙΟ ΠΕΥΚΟ / ΡΑΜΝΟ ΜΠΟΡ 
Πάνω από το Λουτράκι βρίσκεται το φημισμένο φαράγγι Ράμνο Μπορ, ένα τοπίο ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς. Είναι μία μαγευτική διαδρομή, προσιτή στον συνετό περιπατητή με ωραίες ορθοπλαγιές, γεφύρια, γάργαρα νερά, καταρράκτες και άγρια πυκνή βλάστηση.
 Πως θα φτάσω στο Ράμνο Μπορ;    ΠΕΡΙΠΑΤΟΣΚΑΛΗ ΠΕΔΙΑΔΑ /ΝΤΟΜΠΡΟ ΠΟΛΕ 
Η Καλή Πεδιάδα, ένα πανέμορφο υψίπεδο βρίσκεται σε υψόμετρο 2000 μ. πάνω από το χωριό Λουτράκι. Είναι μία φυσική λεκάνη με πολλές μικρές λίμνες και πολύχρωμα αγριολούλουδα που περιβάλλεται από μία ζώνη από ψηλές οξιές.
 Πως θα φτάσω στην Καλή Πεδιάδα;      ΠΤΗΣΗ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣΠΑΝΑΓΙΤΣΑ 
Στο χωριό Παναγίτσα λειτουργεί ανεμοδρόμιο - κέντρο αεραθλητισμού, ιδανικό για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν πτήσεις με ανεμόπτερα, αλεξίπτωτο πλαγιάς (παρα πέντε) και αετούς.
 Νιώστε την μοναδική εμπειρία της πτήσης, πάνω από τις βουνοκορφές του Καϊμακτσαλάν, με θέα τη λίμνη Βεγορίτιδα και τις κορφές του Πάικου, του Βερμίου και του Ολύμπου. Πως θα φτάσω στην Αερολέχση;  

 

 

ΦΥΣΗ

 •       Ξενοδοχείο ΓΑΙΑ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

   

   

   

   

   

   

   

  Submitting Form...

  The server encountered an error.

  Form received.

  ©COPYRIGHT  GAIAPOZAR.COM 2018

  +30 23840 22858

  +30 6941 673731

   

PREVIOUS ARTICLE

NEXT ARTICLE